Mobil uygulamayla kıyafetleri sanal olarak üzerinizde deneyin

Doppl: Sanal Kıyafet Deneme Uygulaması

Doppl, kullanıcılarından tam boy bir fotoğraf yüklemelerini isteyen bir uygulama. Sonrasında, kullanıcılar istedikleri kıyafetin fotoğrafını çekerek ya da sosyal medyada gördükleri bir kıyafetin ekran görüntüsünü uygulamaya ekleyerek bu kıyafetleri dijital “benlikleri” üzerinde deneyebiliyorlar.

Google’ın açıklamasına göre, Doppl seçilen kıyafeti kişinin fotoğrafı üzerine giydirmek için yapay zekâ kullanıyor. Ancak uygulama bununla yetinmiyor, statik görüntüleri kısa videolara dönüştürerek kıyafetin gerçek hayatta nasıl durabileceğini daha iyi gösteriyor.

FAVORİ KOMBİNLERİNİZİ KAYDEDİN

Kullanıcılar beğendikleri kombinleri kaydedebilir, geçmişte denedikleri sanal kıyafetleri görebilir ve bu görselleri diğerleriyle paylaşabilir. Uygulama, Google’ın zaten Google Shopping platformunda sunduğu sanal deneme teknolojisine bir adım daha ileri giderek kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmayı hedefliyor.

GOOGLE: “DOPPL İLE TARZINIZI KEŞFEDİN”

Google, Doppl’ün “kendi tarzını keşfetmek isteyen kullanıcılar” için eğlenceli ve etkileşimli bir platform sunduğunu belirtiyor. Şirket, bir blog gönderisinde şu ifadelere yer verdi: “Doppl ile tarzınızı yeni ve heyecan verici şekillerde keşfetmenizi umuyoruz. Bir Google Labs deneyi olarak Doppl henüz gelişiminin erken aşamalarında. Bu nedenle, kıyafetlerin duruşu, bedeni ya da detayları her zaman tam isabetli olmayabilir.”

Uygulamanın dünya çapında ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz belirsiz.

Related Posts

500 bin kişilik bir medeniyet sulara gömüldü: Bilim insanları şimdi peşinde

Bir sabah uyandığınızda evinizin, mahallenizin hatta tüm ülkenizin okyanus tarafından yutulduğunu düşünün… Kulağa bilim kurgu gibi gelse de, bu sahne binlerce yıl önce gerçekten yaşandı.  Son bulgular, bu kayıp topraklarda bir zamanlar yarım milyondan fazla insanın yaşadığını gösteriyor.

Kanser hücrelerini yok eden nanoteknoloji!

Uzmanlar, nanorobotların klinik uygulamalara geçişi için daha fazla araştırmaya ihtiyaç olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Nie, “Toksisite ve uzun vadeli etkiler konusunda daha fazla veri toplanmalı” derken, Prof. Dr. Gao, teknolojinin maliyet etkinliğini …

Evlerimizde bile ‘karadelikler’ olabilir

Ne bulursa içine çekip yutan dev kara delikler korkutucu görünüyor olabilir. Ama aslında evlerimizde bile minik kara deliklerin olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Apple’ın ilk katlanabilir ekranlı telefonuna yönelik yeni bilgi

Samsung ve Apple özellikle ekran söz konusu olduğu zaman birlikte çalışıyor. Aktarılana göre iPhone’un ilk katlanabilir ekranlı telefonunda Samsung ve Apple birlikte çalışıyor.

Uzmanlar uyarıyor: Gezgin bir yıldız dünyamızı yörüngesinden fırlatabilir

Milyarlarca yıl sonra güneş sistemimizin yok olacağını biliyoruz. Sistemin merkezinde olan Güneş devasa bir hale gelerek önce Merkür, Venüs ve sonunda dünyamızı yutacak. Ancak insanoğlu faktörünü bir kenara koyacak olursak, yapılan yeni araştırmalara göre gezegenimizin yok olmasının tek sebebi bu olmayabilir.

Death Stranding’in animesi de geliyor

Oyun dünyasının sevilen serilerinden olan Death Stranding için film duyurusunun ardından animesi için de hazırlıkların başladığı açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir